Vastag Csaba

2012.02.18 19:35

 

  • Értékelés
  • tehetség: 83%
  • stílus: 80%
  • szimpátia: 80%
  • Születési név
  • Vastag Csaba
  • Becenév
  • Csabi
  • Születési idő
  • 1982. február 11.
  • Születési hely
  • Budapest, Magyarország
  • Foglalkozás
  • énekes, színész
  • Családi állapot
  • nőtlen
  • Magasság
  • 186 cm
  • Eredeti hajszín
  • barna
  • Szemszín
  • kékes-szürke
  • Csillagjegy
  • Vízöntő


Életrajz:
Vastag Csaba 1982. február 11-én született Budapesten. Két öccse van: Tamás és Balázs. Még az iskolában versmondó versenyt nyert beszédhibája (hadarás) ellenére. 7 évet töltött a veszprémi Petõfi Színházban, ahová táncosként került be. 11 éves korában akrobatikus rock and roll-t táncolt. 2000-ben érettségizett a veszprémi Ipari Szakközépiskola és Gimnáziumban. Jelenleg a veszprémi Pannon Egyetem hallgatója. Hosszú évekig boldog párkapcsolatban élt Bors Katával, de 2011-ben szakítottak.

 

Karrier:
Rockzenekarok énekese volt. Több európai országban megfordult különbözõ turnék alkalmával. 2001. júniusában bemutatták a Hair címû musicalt, melyben Csaba is szerepet kapott. Kékre volt festve a teste, Aquarius megtestesítõjeként, és a darab elején tizenöt percig ült mozdulatlanul egy zacskó vízzel a kezében, amiben egy hal úszkált, majd beleengedte egy nagyobb tároló edénybe, a kis vízbõl a nagy vízbe, ami a szabadságot jelképezte, így kezdõdött a színdarab. Ezután következett egy másfél órás fürdés számára, mivel a darab végén katonaként megjelent a színpadon és elvitte a srácokat meghalni. A fõszereplõ Mészáros Árpád Zsolt (MÁZS) volt, akivel Csaba szoros barátságot kötött, mely máig töretlen.

MÁZS-zsal való megismerkedésének köszönhetõ, hogy belecsöppent a musical világába. Számos vidéki és fõvárosi rendezvényen léptek együtt színpadra, valamint elõször a MÁZS-világ, majd a MÁZSképp énekelek néven futó koncertsorozat állandó fellépõ vendége lett. Szerepelt a Barátok köztben is, melyben Ökrös Jenõt alakította, aki egy uzsorás volt. Közel 2 évig oszlopos tagja volt a RapSzínHáz társulatának, akikkel 2006 júniusában bemutatták a RapCity címû drog-prevenciós darabot, melynek egyik fõszereplõje Csabi volt.

A TV2-n futó Popdaráló címû mûsor egyik vokalistája volt. Egész életében az énektanulás ellen volt, mert szerinte a legõszintébb éneklés az egyénbõl fakad, de végül õ is elment egy énektanárhoz, Kõvári Judithoz, aki nem erõltette rá a stílusjegyeket, csak hangképzést tanított. A 2008-as év magyar zenész TOP100-ban a 4. helyezést érte el. Ebben az évben őt választották az ország legnépszerűbb musicalénekesének is.

2010-ben öccsével, Vastag Tamással jelentkezett az X-Faktor elnevezésű tehetségkutató versenyre. Mindketten gond nélkül vették az akadályokat. Csabi a selejtezőn Robbie Williams Let me entertain you című számát adta elő, amivel Keresztes Ildikót teljesen levette a lábáról. A zsűri kicsit modorosnak találta Csabi előadását, de egyhangúan tovább juttatták. A következő fordulókon is remekül teljesített és bejutott a legjobb 24 előadó közé. Mentora Nagy Feró lett a 25 év felettiek kategóriájában, aki tovább engedte Csabit az élő showba. A műsor alatt Csabinak kétszer kellett párbajoznia. Először öccsével került szembe, de drámai testvérpárbaj után a zsűri Csabát találta jobbnak. Ezután Vecával került szembe, de a zsűri nem tudott dönteni, ezért a közönség szavazatai alapján jutott tovább Csaba. Végül Takács Nikolas és Vastag Csaba között zajlott le a döntő, amiből Csaba került ki győztesen. 2011. májusában elkészült első dala, ami a Szállj! címet viseli.

 

Érdekességek:
- Kedvenc viselete a bõrnadrág, mert szerinte ez a legkényelmesebb viselet és ez fejezi ki legjobban az egyéniségét. A bõrnadrágok iránti szenvedélye már 15 éves korában kialakult, azóta pedig fanatikus gyûjtõvé vált. Szekrényében szinte a paletta minden színében fellelhetõ egy darab.
- Láb méret: 43,5 
- Kedvenc étele: Harcsapaprikás juhtúrós sztrapacskával 
- Kedvenc könyv: Gárdonyi Géza: Egri Csillagok 
- Kedvenc autómárka: BMW 
- Kedvenc színe: fekete,fehér 
- Kedvenc együttese: Hooligans 
- Ha nyerne a lottón nyitna egy üzletet a stylistjának.
- Egy lakatlan szigetre vinne magával egy üveg bort és az öccsét, aki úgyis vinne mindenkit.


TV:
Barátok közt
Popdaráló
X-Faktor

Színház:
Hair
RapCity
SingSingSing 

 

 

Rengeteg meglepetés várja az RTL Klub nézőit szombaton és vasárnap az X-Faktor hétvégén. A 2011-es évad sztárjai mellett fellép a tavalyi X-Faktor győztese, Vastag Csaba és öccse, a szintén döntős Vastag Tamás, valamint a Magna Cum Laude és az Omega zenekarból Kóbor János is.

Vastag Csaba és Tamás újra az X-Faktor színpadánFotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Finisébe ért az X-Faktor 2011, hétvégén eldől, hogy ki lesz idén az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsorának győztese. A három döntős, Muri EnikőBaricz Gergő és Kocsis Tibor először szombaton mérkőzik meg a nézők voksaiért. A két legtöbb szavazatot kapó versenyző pedig bejut a vasárnapi fináléba, ahol eldől a nyertes személye, szintén kizárólag a nézők voksai alapján.

Vasárnap délután 12 óra 55 perctől X-Faktor Nap lesz az RTL Klubon, egészen az esti Híradóig, melyet 19 órától követ maga a tehetségkutató showműsor fináléja. A hét utolsó napjának délutánján a nézők az X-Faktor eddigi legjobb és legérdekesebb pillanatait élhetik át újra, Király L. Norbi és Müller Attila vezetésével. Szombat és vasárnap este a finalisták szülővárosaiból pedig élő helyszíni bejelentkezésekkel készül a csatorna, Gyergyószentmiklósról Valkó Eszter, Lajosmizséről Barabás Éva, Nyíregyházáról pedig Istenes Bence jelentkezik élőben a finalisták rajongóival együtt.

A műsor kedvelői az X-Faktor 2011 sztárjai mellett több népszerű és neves hazai zenekart láthatnak ezúttal is a műsorban. Szombaton fellép a Magna Cum Laude, vasárnap pedig az Omega frontemberét, Kóbor Jánost is láthatják a nézők. Szintén vasárnap visszatér az X-Faktor színpadára a tavalyi év győztese, Vastag Csaba a testvérével, a szintén döntős Vastag Tamással.

 

Télapónak és Télanyónak álltak az X-Faktor énekesei az első karácsonyát ünneplő SkyCourton, és megleptek egy csapat kisgyermeket. Wolf Kati és Vastag Csaba a Non Stoppal kiegészülve nagy sikerű koncertet is adott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér legújabb terminálépületében.

Mikulásnak öltözött Vastag CsabaFotó: Red Lemon Média

Wolf KatiVastag Csaba és a Non Stop zenekar tagjai rendhagyó módon ünnepelték idén a Mikulás érkezését. A SkyCourton a 18. kerületi Attika Lakásotthonban és a Gyöngyház Lakásotthonban élő hátrányos helyzetű gyermekeknek szerették volna szebbé tenni az ünnepet. Az énekesek kis ajándékokkal kedveskedtek nekik, amelyet egy szerencsekerék segítségével együtt pörgettek ki, majd egy közös dallal is megörvendeztették az apróságokat. A különleges este egy közös vacsorával zárult a terminálon, ahol a Non Stop tagjai is csatlakoztak a gyerekekhez.

Az X-Faktor tavalyi győztese szívesen öltötte magára a Télapó piros kabátját a rendhagyó Mikulás ünnepségen.

„Amikor megtudtam, hogy Katival Mikulás apuka és anyuka szerepre kértek fel minket, nagyon megörültem. Jó volt látni, hogy a kis lurkók mennyire, vidámak voltak és önfeledten élvezték a karácsonyi dalt, amelyet a Non Stoppal közösen adtunk elő. Remélem az ő ünnepük is szép lesz. Ha ezzel a dallal és a velünk való találkozással egy kicsit boldogabbá tudtuk őket tenni, az számomra is nagy ajándék” – mesélte Csaba, aki igazán otthonosan mozgott a kicsik között.

Wolf Kati édesanyaként különösen meghatódott egy-egy kisgyermek történetén.

„Édesanyaként különösen megérint, ha nehéz sorsú gyermekekkel találkozom. Karácsony felé közeledve pedig biztosan még nehezebb napokat élnek meg ezek a gyerekek. Ezért is voltam nagyon boldog, hogy egy kicsit tudtunk segíteni azzal, hogy néhány órán át felhőtlenül érezhették magukat” – tette hozzá az énekesnő.


Wolf Kati és a Non Stop (Fotó: Red Lemon Média)

 

 

 

Hajas László rendezvényén a szakmai elit és a sztárvilág prominensei értékelték a legjobb frizurákat.

Sztárok zsűrizték a legjobb fodrászokat

Országunk egyik leghíresebb fodrásza, Hajas László egyedülálló módon foglalkozik a szalonjaiban dolgozó fodrászaival. Nem csak a szigorú teljesítményt várja el tőlük, ahogy a legtöbb főnök, hanem a kreativitásukat is gondozza. Ennek ékes bizonyítéka a Hajas Cut&Color Competition, ahol évről évre a tanuló és a már gyakorlott fodrászok mutathatják be tudásukat. A tét nem kicsi, hiszen az év fodrásza díjat lehet hazavinni különböző kategóriákban. A rendezvénynek ebben az évben is a Symbol Galéria adott teret, itt állították ki a versenyben résztvevő fodrászok képeit, és ide látogattunk el mi is, hogy megismerjük az ötletgazda, valamint a szakmai és a sztárzsűri véleményét – írja a Bánhidi Dóra, aki a Trendmagazin újságírójaként készített cikket az eseményről.

A Trendmagazin beszámolójából kiderül, hogy megtisztelte a galériát többek között Keresztes Ildikó, Jáksó László, Vastag CsabaVarga Viktor és Nánási Pál is.


Varga Viktor kedvenc képe

A szakmát képviselte Hennel Ádám, aki a Trendmagazin főszerkesztőjeként a legnagyobb átváltozásokat értékelte.


Hennel Ádám kedvence Metamorfózis díjat nyert

A zsűri pontszámainak összesítése után megszülettek az eredmények. A legtehetségesebb fiatal fodrászok elnyerhették a különböző kategóriák kitüntetéseit, valamint különdíjakat és ajándékokat is osztottak a szervezők.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen szempontok szerint pontoztak a zsűritagok, és hogy mi volt a véleményük a sztároknak, akkor olvasd el a Trendmagazin beszámolóját a rendezvényről!

 

Vastag Csaba összetörte barátnője szívét, aki ezért az erkélyről dobálta ki az énekes ruháit. Röviden erről szól a fiú következő klipje.

Vastag Csaba már tudja

Vastag Csaba hamarosan önálló klippel jelentkezik. Az énekes az X-faktor óta folyamatosan koncertezik, megjelent már két albuma, sőt, testvérével is csinált egy közös dalt. Most eljött az ideje, hogy egyedül is megmutassa, mit tud. Az első videoklip a Már tudom című számhoz készül, ami egy ronda szakításról szól. A videót szerdán kezdték el forgatni.

Az egyik jelenetben Csaba egy sötét hajú lánnyal veszekszik az erkélyen, aki lelkesen elkezdi lehajigálni a fiú ruháit. A népszerű énekes úgy érzi, hitelesen játszották el a szituációt, hiszen az utcán nagyon sokan megálltak, és végignézték, mi folyik odafent.

Az X-faktor nyertese bevallotta, annak ellenére, hogy a videóban egy kicsit viccesre veszik a dolgot, őt igen érzékenyen érintette a téma, hiszen nem is olyan régen ért véget többéves kapcsolata.